Cikkek

...Ugye mindenki hallotta már ezt a mondatot.  Sok éves tapasztalatom alapján már tudom az olcsó termékek és kivitelezők ritkán váltják be a hozzáfűzött reményeket, elképzeléseinket.

Csak gondoljunk a Kínai piacon vett cipőkre , vagy a pár mosás után megnyúlt, kitérdesedett, bolyhosodó ruhákra, vagy a szerszám ipar termékei közül  a multinacionális árú házakban kapható szerszám gépeket melyek nevét szinte sose vagy egyáltalán nem is hallottuk majd rövid használat után  feladják a szolgálatot. Szerintem ezeket a jelenségeket nagyon sokan ismerjük már.

Az építő ipari termékek között és kivitelezők közt is meg van ez a szélsőséges különbség.  Ne higgyen  az olcsó szinte már túlságosan is meglepő árakban.  Higgyék el megfizettem a tanuló pénzt én is, jobb egy közepes minőség vagy kivitelezői ár mint a silány termék vagy munka mit később kétszer fizetünk meg.

Én mint vállalkozó  azt a nézetet vallom , hogy az általam készített munka és beépített anyagok  minősége alapján fognak  megrendelők  mellettem dönteni.  Jó és hosszú távon is funkcionáló tetőt, tetőfedést, bádogos kivitelezést pedig csak minőségi anyagból  és beépítői szaktudással  lehet  megvalósítani  és arra akár egyedi kivitelezői  garanciát vállalni. Pl /”SÁGI” Egyedi Garancia/.
    
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy csak a „Mercedes” az autó, csak arra szeretném kérni cikkem olvasóit, építkezés előtt álló társaimat, hogy mindig kérjék ki az adott területtel foglalkozó szakemberek, cégek véleményét és biztos vagyok benne megóvják magukat a későbbi bosszankodástól.

Tekintsen meg néhány képet ezekről a gondolatokról ITT.

Sági Béla