Sági Kft =  tetőszerkezet, tetőfedés, bádogos kivitelezés!

A Sági Bádogos Kft mint Építőipari  Korlátolt Felelősségű  Társaság  2004 óta van jelen  a kivitelezői szektorban.  Ez alatt az idő alatt számos kivitelezésen tett tanú bizonyságot  szakmai  hozzáértéséről, lelkesedéséről, felelősség tudatos kivitelezéseiről, melyet mi sem bizonyít jobban az egyedi  10éves  „SÁGI" kivitelezői  garancia vállalás, mely az álltalunk kivitelezett új, felújított tetőkre ad hosszú távú garanciát.

2009. év-től  bővítettük tevékenységünket ács és tetőfedő mesterséggel. Így a már megszokott minőséget és  garanciát kapják megrendelőink komplett tetőszerkezetekre, fedésekre, átfedésekre  is.

A Sági Bádogos kft csak saját alkalmazottakkal dolgozik  alvállalkozókat nem foglalkoztat, hogy megrendelőink mindig  nyugodtak lehessenek  a minőség  garantált, és nem kell harmadik személlyel kapcsolatban lenniük.

Referenciáink töredékét megtekinthetik a galériában.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Csererepes lemezzel történt felújítás után, mennyivel lesz hangosabb a kopogó esőhang, hisz köztudott a lemez nem jó hangszigetelő?
Semmivel sem jobban mint eddig, söt a felújítás során +légrés is került a régi és új tetőfedés közé, melynek bizonyos szinten hangszigetelő hatása van.

Mennyi idő alatt készül el a tetőfelújítás cserepes lemezzel egy átlagos 120m2 alapterületű háznál?
Az elkészülés időtartamát befolyásolja a tetőszerkezet formája és a rajta lévő tetőáttörések száma és alakja. / kémények, ablakok, kiugrók/ Egyszrű szerkezetnél 4-5munkanap, bonyolultabb esetnél +2-3 nap.

Miről kell gondoskodnia cserepes lemezzel történő tetőfelújítás alatt a megrendelőnek?
Önöknek csak a villany áramot és lehetőség szerint a szociállis helyiséget kell biztosítani, mert a felújítás teljesen kívülről készül, és csak az akummulátoros fúrók töltését kell megoldani. Még otthon sem kell tartózkodnia a kivitelezés alatt.