Gyártás alatt  a síklemezekből gyártható szegélyeket kell érteni.

Korszerű gépeinkkel nagy választékban tudjuk vállalni  szegélyelemek, profilok hajlítását,  1mm-es lemezvastagság-ig, 4m-es hosszméret-ig, korlátlan darabszámban, rövid határidővel.

   

Egyre több tetőre kerül korcolt lemezfedés. Ennek a fedési rendszernek igen komoly gépigénye van.  A Sági Bádogos kft vállalja Schlebach típusú  profilozó gépeivel,  korcolt lemezfedésű tetők lemezsávjainak profilozását. /telephelyén, vagy a kivitelezés helyszínén/

Valamint Schlebach tipusú gépeivel, fix és csúszó fércek, hafterek gyártását, az adott fedésekhez megfelelő anyagból és darabszámban./Korcolt fedéshez nélkülözhetetlen./

  

Rendelje meg nálunk szegélyeit, akár interneten is. Kérje ajánlatunkat!

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Csererepes lemezzel történt felújítás után, mennyivel lesz hangosabb a kopogó esőhang, hisz köztudott a lemez nem jó hangszigetelő?
Semmivel sem jobban mint eddig, söt a felújítás során +légrés is került a régi és új tetőfedés közé, melynek bizonyos szinten hangszigetelő hatása van.

Mennyi idő alatt készül el a tetőfelújítás cserepes lemezzel egy átlagos 120m2 alapterületű háznál?
Az elkészülés időtartamát befolyásolja a tetőszerkezet formája és a rajta lévő tetőáttörések száma és alakja. / kémények, ablakok, kiugrók/ Egyszrű szerkezetnél 4-5munkanap, bonyolultabb esetnél +2-3 nap.

Miről kell gondoskodnia cserepes lemezzel történő tetőfelújítás alatt a megrendelőnek?
Önöknek csak a villany áramot és lehetőség szerint a szociállis helyiséget kell biztosítani, mert a felújítás teljesen kívülről készül, és csak az akummulátoros fúrók töltését kell megoldani. Még otthon sem kell tartózkodnia a kivitelezés alatt.