Megrendelői kérésre raktárról vagy rövid beszerzési idővel vállaljuk, bármely bádogos csatorna rendszer, kiegészítők, síklemezek,tekercslemezek beszerzését.

Kívánságra rövid határidő alatt legyártjuk bármely anyagból megrendelt szegélyeket, 0.8mm anyag vastagságig. A hossz akár 4m-is lehet nem akadály.

A SágiBádogos kft kivitelezéseit föleg anyaggal együtt vállalja, így nyugodtak lehetnek megrendelőik a kiválasztott termékek lesznek beépítve hozzá értő szakértelemmel párosítva.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Csererepes lemezzel történt felújítás után, mennyivel lesz hangosabb a kopogó esőhang, hisz köztudott a lemez nem jó hangszigetelő?
Semmivel sem jobban mint eddig, söt a felújítás során +légrés is került a régi és új tetőfedés közé, melynek bizonyos szinten hangszigetelő hatása van.

Mennyi idő alatt készül el a tetőfelújítás cserepes lemezzel egy átlagos 120m2 alapterületű háznál?
Az elkészülés időtartamát befolyásolja a tetőszerkezet formája és a rajta lévő tetőáttörések száma és alakja. / kémények, ablakok, kiugrók/ Egyszrű szerkezetnél 4-5munkanap, bonyolultabb esetnél +2-3 nap.

Miről kell gondoskodnia cserepes lemezzel történő tetőfelújítás alatt a megrendelőnek?
Önöknek csak a villany áramot és lehetőség szerint a szociállis helyiséget kell biztosítani, mert a felújítás teljesen kívülről készül, és csak az akummulátoros fúrók töltését kell megoldani. Még otthon sem kell tartózkodnia a kivitelezés alatt.