Keresünk hosszú távra, jó kereseti lehetőséggel ács, bádogos , tetőfedő munkatársakat!!!


    Ha nem rendelkezik ezen szakmák ismeretével, de szeretné elsajátítani, megtanulni, szívesen látjuk a csapatban, mi majd segítünk a betanulásban.

   Amit  igérünk:
  • Személyes megbecsülés
  • Hosszú távú lehetőség
  • Bejárási hozzá járulás
  • Jó kereseti lehetőség
Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem keressen  a +36 20 4 140 312-es tel.számon, vagy mailban : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Csererepes lemezzel történt felújítás után, mennyivel lesz hangosabb a kopogó esőhang, hisz köztudott a lemez nem jó hangszigetelő?
Semmivel sem jobban mint eddig, söt a felújítás során +légrés is került a régi és új tetőfedés közé, melynek bizonyos szinten hangszigetelő hatása van.

Mennyi idő alatt készül el a tetőfelújítás cserepes lemezzel egy átlagos 120m2 alapterületű háznál?
Az elkészülés időtartamát befolyásolja a tetőszerkezet formája és a rajta lévő tetőáttörések száma és alakja. / kémények, ablakok, kiugrók/ Egyszrű szerkezetnél 4-5munkanap, bonyolultabb esetnél +2-3 nap.

Miről kell gondoskodnia cserepes lemezzel történő tetőfelújítás alatt a megrendelőnek?
Önöknek csak a villany áramot és lehetőség szerint a szociállis helyiséget kell biztosítani, mert a felújítás teljesen kívülről készül, és csak az akummulátoros fúrók töltését kell megoldani. Még otthon sem kell tartózkodnia a kivitelezés alatt.