Mikor még évtizedekkel ezelőtt felépítettük otthonunkat, vagy megvásároltuk és  gyönyörködtünk benne , talán nem is gondoltuk arra  eljön az idő mikor tetőfedésünket cserélni kell. Sajnos minden tetőfedő elem elöregszik és nem képes ellátni szerepét. /elreped, eltörik, víz záróságát veszti/.

Az Uniós csatlakozásunk magával hozta a szigorú környezetvédelmi szabályokat, mely igazából az azbeszttartalmú fedéseket sújtja /palafedések/. A hulladéklerakók a lebontott tetőlemezeket korlátozott helyeken veszik át, mivel az azbesztet tartalmazó hulladékokat különösen káros hulladékként kell kezelni, tárolni, megsemmisíteni.

A tetőszerkezetek, fedések cseréje igen sok gondot, jelent a megrendelők számára, főleg ha felújítás alatt az épület lakott marad, /törmelék, por, kosz, zaj, szomszédok/ és nem utolsó sorban a költségek, mely evvel jár.

Cégünk ezekre a problémákra   kínál megoldást.


Tetőfelújítás cserepes lemez rendszerrel!

Ez a tetőfedő rendszer lehetővé teszi, hogy e fedés közvetlen az elöregedett fedésre kerüljön, lécváz rögzítése után, bontás nélkül, így már az említett problémák elkerülhetők, vagy mérsékelhetők.

Előnyei:

  • Súlya csupán 5kg/m2
  • Kitűnő minőségű finomacél
  • Esztétikus megjelenés
  • Széles színskála
  • Hosszú élettartam
  • Gyorsan, könnyen beépíthető
  • Tetőfelújítások ideális anyaga

 

Tető, felújítás előtt:

Tető, felújítva:

További "ilyen volt ilyen lett" képek...

A felmérés és árajánlat adás díjtalan!

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Csererepes lemezzel történt felújítás után, mennyivel lesz hangosabb a kopogó esőhang, hisz köztudott a lemez nem jó hangszigetelő?
Semmivel sem jobban mint eddig, söt a felújítás során +légrés is került a régi és új tetőfedés közé, melynek bizonyos szinten hangszigetelő hatása van.

Mennyi idő alatt készül el a tetőfelújítás cserepes lemezzel egy átlagos 120m2 alapterületű háznál?
Az elkészülés időtartamát befolyásolja a tetőszerkezet formája és a rajta lévő tetőáttörések száma és alakja. / kémények, ablakok, kiugrók/ Egyszrű szerkezetnél 4-5munkanap, bonyolultabb esetnél +2-3 nap.

Miről kell gondoskodnia cserepes lemezzel történő tetőfelújítás alatt a megrendelőnek?
Önöknek csak a villany áramot és lehetőség szerint a szociállis helyiséget kell biztosítani, mert a felújítás teljesen kívülről készül, és csak az akummulátoros fúrók töltését kell megoldani. Még otthon sem kell tartózkodnia a kivitelezés alatt.